Przetargi: Nieograniczone


Nieograniczone

Ograniczone

Dwustopniowe

Archiwum

Wyniki:

Kraków, dnia 30.11.2009 r.

      Zakład Opiekuńczo – Leczniczy prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Felicjanek 31-502 Kraków, ul. Kołłątaja 7 informuje o wyborze najkorzystniejszej oferty na:

Dostawę artykułów żywnościowych

Zamówienie przeprowadzono w trybie przetargu nieograniczonego.


Liczba złożonych ofert: 1,
Liczba ofert odrzuconych: 0,
Liczba ofert zwróconych bez rozpatrywania: 0,
Liczba oferentów wykluczonych: 0


Cena najtańszej oferty: 26 345,05 zł. brutto

Kryteria wyboru ofert:
Cena 100 %


Nazwa firmy:
Firma Handlowa „Trokos” Sp. j., 32-420 Gdów, ul. Kraków
Cena wybranej oferty:
26 345,05 zł. brutto
(słownie: dwadzieścia sześć tysięcy trzysta czterdzieści pięć złotych 05/100)

Przewidywany termin zawarcia umowy to 08.12.2009 r.



Dziękujemy za wzięcie udziału w przetargu.


13-11-2009

Przetarg nie ograniczony na dostawę żywności.

 

Ogłoszenie o zamówieniu publicznym powyżej 14 000,00 euro, nie przekraczającym 133 000,00 euro.

  • Zamawiający: Zakład Opiekuńczo Leczniczy prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Felicjanek, 31-502 Kraków, ul. Kołłątaja 7.
  • Przedmiot zamówienia: dostawa zywnosci.
  • Termin wykonania zamówienia: sukcesywnie według pojedynczych zleceń, od dnia 01.01.2010 do dnia 31.12.2010 r., sukcesywnie według pojedynczych zleceń.
  • Zakres zamówienia:          

Lp.

Nazwa

j.m.

Ilość

1

Budyń malinowy 60 - 80 g   typu Winiary

kg

10

2

Budyń śmietankowy 60 - 80 g  typu Winiary

kg

10

3

Budyń waniliowy 60 - 80 g  typu Winiary

kg

12

4

Budyń wiśniowy 60 - 80 g  typu Winiary

kg

10

5

Budyń czekoladowy 60 - 80 g  typu Winiary

kg

10

6

 Przyprawa do zup typu Ziarenka smaku 100 g- 200 g

kg

5

7

Chrzan 180 g - 300 g

kg

45

8

Cukier 1 kg

kg

1500

9

Cukier puder 0,5 kg - 1 kg

kg

30

10

Cynamon 15 - 30 g

kg

1,5 

11

Cukier waniliowy 16 g - 37 g

kg

8

12

Czosnek granulowany 20 g - 100 g

kg

2

13

Dżem malinowy 300 - 500 g  typu Łowicz

kg

20

14

Dżem leśny 300 - 500 g  typu Łowicz

kg

20

15

Dżem brzoskwiniowy 300 - 500 g  typu Łowicz

kg

15

16

Dżem truskawkowy 300 - 500 g  typu Łowicz

kg

20

17

Dżem wiśniowy 300 - 500 g  typu Łowicz

kg

20

18

Dżem z czarnej porzeczki 300 - 500 g  typu Łowicz

kg

15

19

Galaretka agrestowa 70 - 90 g  typu Winiary

kg

1,8

20

Galaretka brzoskwiniowa 70 - 90 g   typu Winiary

kg

1,8

21

Galaretka pomarańczowa 70 - 90 g  typu Winiary

kg

1,8

22

Galaretka truskawkowa 70 - 90 g  typu Winiary

kg

1,8

23

Galaretka wiśniowa 70 - 90 g   typu Winiary

kg

1,8

24

Groszek konserwowy 350 - 400 g

kg

40

25

Herbata - granulowana 30 - 100 g

kg

80

26

Jarzynka typu Kucharek 1 kg

kg

15

27

Kakao 100 - 200 g

kg

4

28

Kasza gryczana 1 kg

kg

50

29

Kasza manna 1 kg

kg

700

30

Kasza jęczmienna 1 kg

kg

80

31

Kawa zbożowa typu  Inka 150 - 250  g

kg

135

32

Kisiel cytrynowy 77 - 90 g  typu Winiary

kg

10

33

Kisiel malinowy 77 - 90 g  typu Winiary

kg

15

34

Kisiel morelowy 77 - 90 g  typu Winiary

kg

15

35

Kisiel truskawkowy 77 - 90 g  typu Winiary

kg

20

36

Kisiel wiśniowy 77 - 90 g  typu Winiary

kg

15

37

Koncentrat pomidorowy 30%  0,9 l - 1 l nie gorszy niż Pudliszki

szt

50

38

Koncentrat pomidorowy 30%  380 - 400 gl nie gorszy niż Pudliszki

szt

100

39

Kons. rybne-filety z makreli w oleju 170-200 g

kg

30

40

Kons. rybna-filety z makreli w pomidorach 170 - 200 g

kg

30

41

Konserwa rybna szprotki w pomidorach 170 - 200 g

kg

7

42

Konserwa rybna szprotki w oleju 170 - 200 g

kg

7

43

Szczaw konserwowy 300 - 500 g

kg

11

44

Przecier ogórkowy  300 - 500 g

kg

5

45

Kukurydza konserwowa 400 g - 900 g

kg

12

46

Kwasek cytrynowy 50 - 100 g

kg

8

47

Kminek 15 - 30 g.

kg

1

48

Liść laurowy 10 - 20 g

kg

1

49

Majeranek 10 - 20 g

kg

1

50

Majonez  250 - 700 g

kg

30

51

Mak 250 - 500 g

kg

5

52

Marmolada wieloowocowa  1000 - 1100 g

kg

77

53

Mąka pszenna tortowa 1 kg

kg

850

54

Mąka ziemniaczana  1 kg

kg

100

55

Miód wielokwiatowy 300 - 500 g

kg

15

56

Miód sztuczny 300 - 500 g

kg

4

57

Musztarda stołowa 180 - 200 g

kg

30

58

Makaron łazanki czterojajeczny pakowany po 250g nie gorszy niż Czanecki

kg

20

59

Makaron cienkie nitki czterojajeczny pakowany po 250g nie gorszy niż Czanecki

kg

30

60

Makaron muszelki czterojajeczny 250g nie gorszy niż Czanecki

kg

60

61

Makaron gwiazdki czterojajeczny  pakowany po 250g nie gorszy niż Czanecki

kg

60

62

Makaron wstążki czterojajeczny pakowany po 250g nie gorszy niż Czanecki

kg

350

63

Olej uniwersalny 0,9 l - 1 l

l

320

64

Papryka mielona słodka 20 - 50 g

kg

4

65

Pieprz mielony 20 - 50 g

kg

3

66

Płatki kukurydziane 250 - 500 g typu Cornflakes

kg

65

67

Płatki jęczmienne błyskawiczne  0,5 - 1 kg

kg

20

68

Płatki owsiane 0,5 kg - 1 kg

kg

60

69

Powidło śliwkowe 250 -  300 g

kg

60

70

Proszek do pieczenia 30- 36 g

kg

2,5

71

Przyprawa do zup w płynie 0,9 l - 1l

l

40

72

Rodzynki 100 g - 200 g

kg

5

73

Ryż 1 kg

kg

250

74

Sok malinowy 430 ml - 1000 ml. Typu Paola

szt

50

75

Sok malinowo-cytrynowy 430 ml - 1000 ml. Typu Paola

szt

50

76

Sok wiśniowy 430 ml - 1000 ml.  Typu Paola

szt

50

77

Sok truskawkowy 430 ml - 1000 ml.  Typu Paola

szt

50

78

Sok pomarańczowy 430 ml - 1000 ml.  Typu Paola

szt

50

79

Sos sałatkowy - włoski 9 g

kg

1

80

Sól 1kg

kg

300

81

Śliwki suszone 0,5 - 1 kg

kg

2

82

Gruszki suszone 0,5 - 1 kg

kg

2

83

Grzyby suszone 0,5 - 1 kg

kg

2

84

Jabłka suszone 0,5 kg - 1 kg

kg

2

85

Fasola "Jaś" 0,5 kg

kg

35

86

Groch łuskany 0,5 kg

kg

20

87

Ziele angielskie 20 g - 30 g

kg

2

88

Żelatyna 40 - 50 g

kg

5

89

Żurek zbożowy w płynie 0,5 l

szt

100

90

Gorczyca 20 - 50 g

kg

1

91

Oregano 20 -50 g

kg

1,5

92

Ocet spirytusowy butelka plastikowa 10%, 0,5 l

l

20

93

Zioła prowansalskie 20 g - 50 g

kg

0,7

 

  • Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych i wariantowych.
  • Tryb postępowania: przetarg nieograniczony.
  • Sposób uzyskania SIWZ:
    • Forma elektroniczna: www.zolfelicjanki.pl
    • Na wniosek wykonawcy forma pisemna w siedzibie Zamawiającego -  Zakład Opiekuńczo Leczniczy prowadzony przez Zgromadzenia Sióstr Felicjanek,                      31-502 Kraków, ul. Kołłątaja 7.(za siwz w formie pisemnej Zamawiający nie pobiera opłaty).
  • Termin składania ofert do dnia 25.11.2009 r., godz. 9:00.
  • Miejsce składania ofert: Zakład Opiekuńczo Leczniczy prowadzony przez Zgromadzenia Sióstr Felicjanek, 31-502 Kraków, ul. Kołłątaja 7 w kancelarii Zakładu.
  • Warunki udziału oraz oświadczenie i dokumenty potwierdzające spełnienie przez Wykonawcę warunków udziału w postępowaniu.
  • Wykonawca w celu potwierdzenia spełnienia warunków udziału w postępowaniu ma obowiązek wraz z ofertą złożyć oświadczenie z Art. 22 ust. 1., Art. 24 Prawo zamówień publicznych.
  • W celu potwierdzenia, że wykonawca posiada niezbędną wiedze i doświadczenie, wymaga się aby sporządził i dołączył do oferty wykaz wykonanych w okresie ostatnich trzech lat dostaw, a jeżeli okres działania jest krótszy  - w tym okresie, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców. Do wykonania należy załączyć dokumenty potwierdzające, że wymagane dostawy zostały wykonane należycie.
  • W przypadku oferty składanej przez Wykonawców wspólnie należy dołączyć pełnomocnictwo (dla reprezentującego ich pełnomocnika), w oryginale lub kopi potwierdzonej za zgodność z oryginałem przez notariusza.
  • aktualny odpis z właściwego rejestru, albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej wystawianego nie wcześniej niż 6 miesięcy, przez upływem terminu składania ofert.
  • Wadium: Zamawiający nie wymaga wadium.                    
  • Kryteria oceny ofert:

Oferty będą oceniane według kryteriów: cena brutto zamówienia 100 % = 100 pkt.
Oferty ocenieane będą wg wzoru:1%=1pkt
Ilość punktów badanej ofert = (Cmin/Cbad) x 100% przy czym 1% = 1 pkt.
Wartość punktowa ceny wyliczana będzie w skali do 100 wg wzoru:
wartość punktowa A = Amin / An x 100
Amin – cena najniższa wśród oferowanych; An – cena badanej oferty
Oferta, która uzyska najwięcej punktów będzie uważana za ofertę ocenioną najwyżej i uznana za najkorzystniejszą dla Zamawiającego.

  • Termin związania oferty: 30 dni.

   
 
   
Strona główna