Lp.
|
Nazwa
|
j.m.
|
Ilość
|
1
|
Budyń
malinowy 60 - 80 g typu Winiary
|
kg
|
10
|
2
|
Budyń
śmietankowy 60 - 80 g typu Winiary
|
kg
|
10
|
3
|
Budyń
waniliowy 60 - 80 g typu Winiary
|
kg
|
12
|
4
|
Budyń
wiśniowy 60 - 80 g typu Winiary
|
kg
|
10
|
5
|
Budyń
czekoladowy 60 - 80 g typu Winiary
|
kg
|
10
|
6
|
Przyprawa do zup typu Ziarenka smaku 100 g- 200 g
|
kg
|
5
|
7
|
Chrzan
180 g
- 300 g
|
kg
|
45
|
8
|
Cukier
1 kg
|
kg
|
1500
|
9
|
Cukier
puder 0,5 kg
- 1 kg
|
kg
|
30
|
10
|
Cynamon
15 - 30 g
|
kg
|
1,5
|
11
|
Cukier
waniliowy 16 g
- 37 g
|
kg
|
8
|
12
|
Czosnek
granulowany 20 g
- 100 g
|
kg
|
2
|
13
|
Dżem
malinowy 300 - 500 g typu Łowicz
|
kg
|
20
|
14
|
Dżem
leśny 300 - 500 g typu Łowicz
|
kg
|
20
|
15
|
Dżem
brzoskwiniowy 300 - 500 g typu Łowicz
|
kg
|
15
|
16
|
Dżem
truskawkowy 300 - 500 g typu Łowicz
|
kg
|
20
|
17
|
Dżem
wiśniowy 300 - 500 g typu Łowicz
|
kg
|
20
|
18
|
Dżem
z czarnej porzeczki 300 - 500
g typu Łowicz
|
kg
|
15
|
19
|
Galaretka
agrestowa 70 - 90 g typu Winiary
|
kg
|
1,8
|
20
|
Galaretka
brzoskwiniowa 70 - 90 g typu Winiary
|
kg
|
1,8
|
21
|
Galaretka
pomarańczowa 70 - 90 g typu Winiary
|
kg
|
1,8
|
22
|
Galaretka
truskawkowa 70 - 90 g typu Winiary
|
kg
|
1,8
|
23
|
Galaretka
wiśniowa 70 - 90 g typu Winiary
|
kg
|
1,8
|
24
|
Groszek
konserwowy 350 - 400 g
|
kg
|
40
|
25
|
Herbata
- granulowana 30 - 100 g
|
kg
|
80
|
26
|
Jarzynka
typu Kucharek 1 kg
|
kg
|
15
|
27
|
Kakao
100 - 200 g
|
kg
|
4
|
28
|
Kasza
gryczana 1 kg
|
kg
|
50
|
29
|
Kasza
manna 1 kg
|
kg
|
700
|
30
|
Kasza
jęczmienna 1 kg
|
kg
|
80
|
31
|
Kawa
zbożowa typu Inka 150 - 250 g
|
kg
|
135
|
32
|
Kisiel
cytrynowy 77 - 90 g typu Winiary
|
kg
|
10
|
33
|
Kisiel
malinowy 77 - 90 g typu Winiary
|
kg
|
15
|
34
|
Kisiel
morelowy 77 - 90 g typu Winiary
|
kg
|
15
|
35
|
Kisiel
truskawkowy 77 - 90 g typu Winiary
|
kg
|
20
|
36
|
Kisiel
wiśniowy 77 - 90 g typu Winiary
|
kg
|
15
|
37
|
Koncentrat
pomidorowy 30% 0,9 l - 1 l nie gorszy niż Pudliszki
|
szt
|
50
|
38
|
Koncentrat
pomidorowy 30% 380 - 400 gl nie gorszy niż Pudliszki
|
szt
|
100
|
39
|
Kons. rybne-filety z makreli w oleju 170-200 g
|
kg
|
30
|
40
|
Kons. rybna-filety z makreli w pomidorach
170 - 200 g
|
kg
|
30
|
41
|
Konserwa
rybna szprotki w pomidorach 170 - 200 g
|
kg
|
7
|
42
|
Konserwa
rybna szprotki w oleju 170 - 200
g
|
kg
|
7
|
43
|
Szczaw
konserwowy 300 - 500 g
|
kg
|
11
|
44
|
Przecier
ogórkowy 300 - 500 g
|
kg
|
5
|
45
|
Kukurydza
konserwowa 400 g
- 900 g
|
kg
|
12
|
46
|
Kwasek
cytrynowy 50 - 100 g
|
kg
|
8
|
47
|
Kminek
15 - 30 g.
|
kg
|
1
|
48
|
Liść
laurowy 10 - 20 g
|
kg
|
1
|
49
|
Majeranek
10 - 20 g
|
kg
|
1
|
50
|
Majonez 250 - 700 g
|
kg
|
30
|
51
|
Mak
250 - 500 g
|
kg
|
5
|
52
|
Marmolada
wieloowocowa 1000 - 1100 g
|
kg
|
77
|
53
|
Mąka
pszenna tortowa 1 kg
|
kg
|
850
|
54
|
Mąka
ziemniaczana 1 kg
|
kg
|
100
|
55
|
Miód
wielokwiatowy 300 - 500 g
|
kg
|
15
|
56
|
Miód
sztuczny 300 - 500 g
|
kg
|
4
|
57
|
Musztarda
stołowa 180 - 200 g
|
kg
|
30
|
58
|
Makaron
łazanki czterojajeczny pakowany po 250g nie gorszy niż Czanecki
|
kg
|
20
|
59
|
Makaron
cienkie nitki czterojajeczny pakowany po 250g nie gorszy niż Czanecki
|
kg
|
30
|
60
|
Makaron
muszelki czterojajeczny 250g nie gorszy niż Czanecki
|
kg
|
60
|
61
|
Makaron
gwiazdki czterojajeczny pakowany po
250g nie gorszy niż Czanecki
|
kg
|
60
|
62
|
Makaron
wstążki czterojajeczny pakowany po 250g nie gorszy niż Czanecki
|
kg
|
350
|
63
|
Olej
uniwersalny 0,9 l
- 1 l
|
l
|
320
|
64
|
Papryka
mielona słodka 20 - 50 g
|
kg
|
4
|
65
|
Pieprz
mielony 20 - 50 g
|
kg
|
3
|
66
|
Płatki
kukurydziane 250 - 500 g
typu Cornflakes
|
kg
|
65
|
67
|
Płatki
jęczmienne błyskawiczne 0,5 - 1 kg
|
kg
|
20
|
68
|
Płatki
owsiane 0,5 kg
- 1 kg
|
kg
|
60
|
69
|
Powidło
śliwkowe 250 - 300 g
|
kg
|
60
|
70
|
Proszek
do pieczenia 30- 36 g
|
kg
|
2,5
|
71
|
Przyprawa
do zup w płynie 0,9 l
- 1l
|
l
|
40
|
72
|
Rodzynki
100 g
- 200 g
|
kg
|
5
|
73
|
Ryż
1 kg
|
kg
|
250
|
74
|
Sok
malinowy 430 ml - 1000 ml. Typu Paola
|
szt
|
50
|
75
|
Sok
malinowo-cytrynowy 430 ml - 1000 ml. Typu Paola
|
szt
|
50
|
76
|
Sok
wiśniowy 430 ml - 1000 ml. Typu Paola
|
szt
|
50
|
77
|
Sok
truskawkowy 430 ml - 1000 ml. Typu
Paola
|
szt
|
50
|
78
|
Sok
pomarańczowy 430 ml - 1000 ml. Typu
Paola
|
szt
|
50
|
79
|
Sos
sałatkowy - włoski 9 g
|
kg
|
1
|
80
|
Sól
1kg
|
kg
|
300
|
81
|
Śliwki
suszone 0,5 - 1 kg
|
kg
|
2
|
82
|
Gruszki
suszone 0,5 - 1 kg
|
kg
|
2
|
83
|
Grzyby
suszone 0,5 - 1 kg
|
kg
|
2
|
84
|
Jabłka
suszone 0,5 kg
- 1 kg
|
kg
|
2
|
85
|
Fasola
"Jaś" 0,5 kg
|
kg
|
35
|
86
|
Groch
łuskany 0,5 kg
|
kg
|
20
|
87
|
Ziele
angielskie 20 g
- 30 g
|
kg
|
2
|
88
|
Żelatyna
40 - 50 g
|
kg
|
5
|
89
|
Żurek
zbożowy w płynie 0,5 l
|
szt
|
100
|
90
|
Gorczyca
20 - 50 g
|
kg
|
1
|
91
|
Oregano 20 -50 g
|
kg
|
1,5
|
92
|
Ocet
spirytusowy butelka plastikowa 10%, 0,5 l
|
l
|
20
|
93
|
Zioła
prowansalskie 20 g
- 50 g
|
kg
|
0,7
|
Oferty będą oceniane według kryteriów: cena brutto zamówienia 100 % = 100 pkt.
Oferty ocenieane będą wg wzoru:1%=1pkt
Ilość punktów badanej ofert = (Cmin/Cbad) x 100% przy czym 1% = 1 pkt.
Wartość punktowa ceny wyliczana będzie w skali do 100 wg wzoru:
wartość punktowa A = Amin / An x 100
Amin – cena najniższa wśród oferowanych; An – cena badanej oferty
Oferta, która uzyska najwięcej punktów będzie uważana za ofertę ocenioną najwyżej i uznana za najkorzystniejszą dla Zamawiającego.