Zakład Opiekuńczo – Leczniczy prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Felicjanek 31-502 Kraków, ul. Kołłątaja 7 informuje o wyborze najkorzystniejszej oferty na rok 2011 i 2012 na:
Zamówienie przeprowadzono w trybie przetargu nieograniczonego.
Lp.
|
Nazwa
|
j.m.
|
Ilosc na 2011 i 2012
|
|
|
1
|
Ananas w syropie
krojony w kostkę, puszka 500-600 g
|
szt
|
48
|
|
2
|
Brzoskwinie w
syropie puszka 800 - 850 g
|
szt
|
100
|
|
3
|
Budyń bananowy 60-80 g typu Winiary
|
kg
|
24
|
|
4
|
Budyń malinowy 60 - 80 g typu Winiary
|
kg
|
20
|
|
5
|
Budyń śmietankowy 60
- 80 g typu Winiary
|
kg
|
20
|
|
6
|
Budyń waniliowy 60 -
80 g typu Winiary
|
kg
|
20
|
|
7
|
Budyń wiśniowy 60 - 80 g typu Winiary
|
kg
|
20
|
|
8
|
Budyń czekoladowy 60
- 80 g typu Winiary
|
kg
|
24
|
|
9
|
Drożdże świeże 100 g
|
kg
|
50
|
|
10
|
Chrzan 180 g - 300 g
|
kg
|
130
|
|
11
|
Cukier 1 kg
|
kg
|
4600
|
|
12
|
Cukier puder 0,5 kg - 1 kg
|
kg
|
120
|
|
13
|
Cynamon 15 - 30 g
|
kg
|
4
|
|
14
|
Cukier waniliowy 25 g - 37 g
|
kg
|
20
|
|
15
|
Czosnek granulowany 20 g - 100 g
|
kg
|
4
|
|
16
|
Dżem malinowyy 300 - 500 g
typu Łowicz
|
kg
|
60
|
|
17
|
Dżem leśny 300 - 500 g typu Łowicz
|
kg
|
70
|
|
18
|
Dżem brzoskwiniowy
300 - 500 g typu Łowicz
|
kg
|
40
|
|
19
|
Dżem truskawkowy 300
- 500 g typu Łowicz
|
kg
|
40
|
|
20
|
Dżem wiśniowy 300 - 500 g typu Łowicz
|
kg
|
40
|
|
21
|
Dżem z czarnej
porzeczki 300 - 500 g typu Łowicz
|
kg
|
20
|
|
22
|
Galaretka agrestowa
70 - 90 g typu Winiary
|
kg
|
3,6
|
|
23
|
Galaretka
brzoskwiniowa 70 - 90 g typu Winiary
|
kg
|
3,6
|
|
24
|
Galaretka cytrynowy
70 - 90 g typu Winiary
|
kg
|
3,6
|
|
25
|
Galaretka
pomarańczowa 70 - 90 g typu Winiary
|
kg
|
3,6
|
|
26
|
Galaretka wiśniowa
70 - 90 g typu Winiary
|
kg
|
3,6
|
|
27
|
Groszek konserwowy
350 - 400 g
|
kg
|
90
|
|
28
|
Herbata -
granulowana 30 - 100 g
|
kg
|
190
|
|
29
|
Herbata - expresowa 100 szt
|
op
|
34
|
|
30
|
Jarzynka typu
Kucharek 0,5 kg
|
kg
|
90
|
|
31
|
Kakao 100 - 200 g
|
kg
|
8
|
|
32
|
Kasza gryczana 1 kg
|
kg
|
160
|
|
33
|
Kasza manna 1 kg
|
kg
|
1400
|
|
34
|
Kasza jęczmienna 1 kg
|
kg
|
220
|
|
35
|
Kawa zbożowa
typu Inka 150 - 250 g
|
kg
|
330
|
|
36
|
Kisiel cytrynowy 77
- 90 g typu Winiary
|
kg
|
11
|
|
37
|
Kisiel pomarańczowy
77 - 90 g typu Winiary
|
kg
|
11
|
|
38
|
Kisiel poziomkowy 77
- 90 g typu Winiary
|
kg
|
11
|
|
39
|
Kisiel malinowy 77 -
90 g typu Winiary
|
kg
|
11
|
|
40
|
Kisiel morelowy 77 -
90 g typu Winiary
|
kg
|
11
|
|
41
|
Kisiel truskawkowy
77 - 90 g typu Winiary
|
kg
|
30
|
|
42
|
Kisiel wiśniowy 77 -
90 g typu Winiary
|
kg
|
30
|
|
43
|
Koncentrat
pomidorowy 30% 0,9 l - 1 l nie gorszy niż Pudliszki
|
szt
|
190
|
|
44
|
Koncentrat
pomidorowy 30% 200 - 400 gl nie gorszy niż Pudliszki
|
szt
|
80
|
|
45
|
Kons. rybne-filety z
makreli w oleju 170-200 g
|
kg
|
96
|
|
46
|
Kons. rybna-filety z
makreli w pomidorach 170 - 200
g
|
kg
|
180
|
|
47
|
Kawa
mielona 250 g
nie gorsza niż Fort
|
kg
|
12
|
|
48
|
Bita śmietana
"śnieżka" 50 - 60 g
|
kg
|
4
|
|
49
|
Szczaw konserwowy 300 - 500
g
|
kg
|
70
|
|
50
|
Przecier
ogórkowy 300 - 500 g
|
kg
|
70
|
|
51
|
Kukurydza konserwowa
400 g
- 900 g
|
kg
|
40
|
|
52
|
Kwasek cytrynowy 50
- 100 g
|
kg
|
18
|
|
53
|
Kminek 15 - 30 g.
|
kg
|
2
|
|
54
|
Liść laurowy 10 - 20 g
|
kg
|
3
|
|
55
|
Majeranek 10 - 20 g
|
kg
|
2
|
|
56
|
Majonez 250 - 700 g
|
kg
|
70
|
|
57
|
Mak 250 - 500 g
|
kg
|
10
|
|
58
|
Marmolada
wieloowocowa 1000 - 1100 g
|
kg
|
190
|
|
59
|
Mąka pszenna tortowa
1 kg
|
kg
|
2700
|
|
60
|
Mąka
ziemniaczana 1 kg
|
kg
|
320
|
|
61
|
Miód wielokwiatowy
300 - 500 g
|
kg
|
80
|
|
62
|
Miód sztuczny 300 - 500 g
|
kg
|
8
|
|
63
|
Musztarda stołowa
180 - 200 g
|
kg
|
80
|
|
64
|
Makaron łazanki
czterojajeczny pakowany po 250g nie gorszy niż Wielicki
|
kg
|
60
|
|
65
|
Makaron cienkie
nitki czterojajeczny pakowany po 250g nie gorszy niż Wielicki
|
kg
|
60
|
|
66
|
Makaron muszelki
czterojajeczny 250g nie gorszy niż Wielicki
|
kg
|
180
|
|
67
|
Makaron gwiazdki
czterojajeczny pakowany po 250g nie
gorszy niż Wielicki
|
kg
|
160
|
|
68
|
Makaron wstążki
czterojajeczny pakowany po 250g nie gorszy niż Wielicki
|
kg
|
840
|
|
69
|
Makaron kolanka
czterojajeczny pakowany po 250g nie gorszy niż Wielicki
|
kg
|
100
|
|
70
|
Makaron zacierka
czterojajeczny pakowany po 250g nie gorszy niż Wielicki
|
kg
|
180
|
|
71
|
Olej rzepakowy
uniwersalny 0,9 l
- 1 l
|
l
|
900
|
|
72
|
Papryka mielona
słodka 20 - 50 g
|
kg
|
9
|
|
73
|
Pieprz mielony 20 - 50 g
|
kg
|
6
|
|
74
|
Płatki kukurydziane
250 - 500 g
typu Cornflakes
|
kg
|
180
|
|
75
|
Płatki jęczmienne
błyskawiczne 0,5 - 1 kg
|
kg
|
60
|
|
76
|
Płatki owsiane 0,5 kg - 1 kg
|
kg
|
80
|
|
77
|
Powidło śliwkowe 250
- 300 g
|
kg
|
200
|
|
78
|
Proszek do pieczenia
30- 36 g
|
kg
|
3,4
|
|
79
|
Przyprawa do zup w
płynie 0,9 l
- 1l
|
l
|
130
|
|
80
|
Rodzynki 100 g - 200 g
|
kg
|
16
|
|
81
|
Ryż 1 kg
|
kg
|
720
|
|
82
|
Sok malinowy 430 ml
- 1000 ml. Typu Paola
|
szt
|
60
|
|
83
|
Sok
malinowo-cytrynowy 430 ml - 1000 ml. Typu Paola
|
szt
|
60
|
|
84
|
Sok wiśniowy 430 ml
- 1000 ml. Typu Paola
|
szt
|
40
|
|
85
|
Sok truskawkowy 430
ml - 1000 ml. Typu Paola
|
szt
|
40
|
|
86
|
Sok żurawinowy 430
ml - 1000 ml. Typu Paola
|
szt
|
40
|
|
87
|
Sos sałatkowy -
włoski 9 g
|
kg
|
2
|
|
88
|
Sól 1kg
|
kg
|
640
|
|
89
|
Śliwki suszone 0,5 -
1 kg
|
kg
|
10
|
|
90
|
Gruszki suszone 0,5
- 1 kg
|
kg
|
4
|
|
91
|
Grzyby suszone 0,5 -
1 kg
|
kg
|
4
|
|
92
|
Jabłka suszone 0,5 kg - 1 kg
|
kg
|
4
|
|
93
|
Fasola
"Jaś" suchy pakowany po 0,5 kg
|
kg
|
100
|
|
94
|
Groch
łuskany pakowany 0,5 kg
|
kg
|
80
|
|
95
|
Ziele angielskie 20 g - 30 g
|
kg
|
5
|
|
96
|
Żelatyna 40 - 50 g
|
kg
|
12
|
|
97
|
Żurek zbożowy w
płynie 0,5 l
|
szt
|
360
|
|
98
|
Gorczyca 20 - 50 g
|
kg
|
2
|
|
99
|
Oregano 20 -50 g
|
kg
|
3
|
|
100
|
Ocet spirytusowy
butelka plastikowa 10%, 0,5
l
|
l
|
40
|
|
101
|
Zioła prowansalskie 20 g - 50 g
|
kg
|
2
|
|
Oferty będą oceniane według kryteriów: cena brutto zamówienia 100 % = 100 pkt.
Oferty ocenieane będą wg wzoru:1%=1pkt
Ilość punktów badanej ofert = (Cmin/Cbad) x 100% przy czym 1% = 1 pkt.
Wartość punktowa ceny wyliczana będzie w skali do 100 wg wzoru:
wartość punktowa A = Amin / An x 100
Amin – cena najniższa wśród oferowanych; An – cena badanej oferty
Oferta, która uzyska najwięcej punktów będzie uważana za ofertę ocenioną najwyżej i uznana za najkorzystniejszą dla Zamawiającego.