Przetargi: Nieograniczone


Nieograniczone

Ograniczone

Dwustopniowe

Archiwum

Wyniki:

Kraków, dnia 10.12.2010 r.

      Zakład Opiekuńczo – Leczniczy prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Felicjanek 31-502 Kraków, ul. Kołłątaja 7 informuje o wyborze najkorzystniejszej oferty na rok 2011 i 2012 na:

Dostawę artykułów żywnoœciowych

Zamówienie przeprowadzono w trybie przetargu nieograniczonego.


Liczba złożonych ofert: 1,
Liczba ofert odrzuconych: 0,
Liczba ofert zwróconych bez rozpatrywania: 0,
Liczba oferentów wykluczonych: 0


Ceny ofert:
Cena oferty nr 1: 88 212,82 zł brutto

Kryteria wyboru ofert:
cena brutto zamówienia 100 % = 100 pkt

Wybrano ofertę nr 1.
Nazwa firmy:
Firma Handlowa Trokos, Sp. J. 32-420 Gdów, ul. Krakowska 409
Cena wybranej oferty:
88 212,82 brutto
brutto (słownie: osiemdziesišt osiem tysięcy dwieœcie dwanaœcie złotych 82/100)

Przewidywany termin zawarcia umowy to 15.12.2010 r.



Dziękujemy za wzięcie udziału w przetargu.


29-11-2010

Przetarg nie ograniczony na dostawę żywności.

 

Ogłoszenie zamówieniu o wartości mniejszej niż kwoty określone w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo Zamówień Publicznych

  • Zamawiający: Zakład Opiekuńczo Leczniczy prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Felicjanek, 31-502 Kraków, ul. Kołłątaja 7.
  • Przedmiot zamówienia: dostawa zywnosci.
  • Termin wykonania zamówienia: sukcesywnie według pojedynczych zleceń, od dnia 01.01.2011 do dnia 31.12.2012 r., sukcesywnie według pojedynczych zleceń.
  • Zakres zamówienia:          

Lp.

Nazwa

j.m.

Ilosc na 2011 i 2012

1

Ananas w syropie krojony w kostkę, puszka  500-600 g

szt

48

2

Brzoskwinie w syropie puszka 800 - 850 g

szt

100

3

Budyń bananowy 60-80 g typu Winiary

kg

24

4

Budyń malinowy 60 - 80 g   typu Winiary

kg

20

5

Budyń śmietankowy 60 - 80 g  typu Winiary

kg

20

6

Budyń waniliowy 60 - 80 g  typu Winiary

kg

20

7

Budyń wiśniowy 60 - 80 g  typu Winiary

kg

20

8

Budyń czekoladowy 60 - 80 g  typu Winiary

kg

24

9

Drożdże świeże 100 g

kg

50

10

Chrzan 180 g - 300 g

kg

130

11

Cukier 1 kg

kg

4600

12

Cukier puder 0,5 kg - 1 kg

kg

120

13

Cynamon 15 - 30 g

kg

4

14

Cukier waniliowy 25 g - 37 g

kg

20

15

Czosnek granulowany 20 g - 100 g

kg

4

16

Dżem malinowyy 300 - 500 g  typu Łowicz

kg

60

17

Dżem leśny 300 - 500 g  typu Łowicz

kg

70

18

Dżem brzoskwiniowy 300 - 500 g  typu Łowicz

kg

40

19

Dżem truskawkowy 300 - 500 g  typu Łowicz

kg

40

20

Dżem wiśniowy 300 - 500 g  typu Łowicz

kg

40

21

Dżem z czarnej porzeczki 300 - 500 g  typu Łowicz

kg

20

22

Galaretka agrestowa 70 - 90 g  typu Winiary

kg

3,6

23

Galaretka brzoskwiniowa 70 - 90 g   typu Winiary

kg

3,6

24

Galaretka cytrynowy 70 - 90 g   typu Winiary

kg

3,6

25

Galaretka pomarańczowa 70 - 90 g  typu Winiary

kg

3,6

26

Galaretka wiśniowa 70 - 90 g   typu Winiary

kg

3,6

27

Groszek konserwowy 350 - 400 g

kg

90

28

Herbata - granulowana 30 - 100 g

kg

190

29

Herbata - expresowa 100 szt

op

34

30

Jarzynka typu Kucharek 0,5 kg

kg

90

31

Kakao 100 - 200 g

kg

8

32

Kasza gryczana 1 kg

kg

160

33

Kasza manna 1 kg

kg

1400

34

Kasza jęczmienna 1 kg

kg

220

35

Kawa zbożowa typu  Inka 150 - 250  g

kg

330

36

Kisiel cytrynowy 77 - 90 g  typu Winiary

kg

11

37

Kisiel pomarańczowy 77 - 90 g  typu Winiary

kg

11

38

Kisiel poziomkowy 77 - 90 g  typu Winiary

kg

11

39

Kisiel malinowy 77 - 90 g  typu Winiary

kg

11

40

Kisiel morelowy 77 - 90 g  typu Winiary

kg

11

41

Kisiel truskawkowy 77 - 90 g  typu Winiary

kg

30

42

Kisiel wiśniowy 77 - 90 g  typu Winiary

kg

30

43

Koncentrat pomidorowy 30%  0,9 l - 1 l nie gorszy niż Pudliszki

szt

190

44

Koncentrat pomidorowy 30%  200 - 400 gl nie gorszy niż Pudliszki

szt

80

45

Kons. rybne-filety z makreli w oleju 170-200 g

kg

96

46

Kons. rybna-filety z makreli w pomidorach 170 - 200 g

kg

180

47

Kawa mielona 250 g nie gorsza niż Fort

kg

12

48

Bita śmietana "śnieżka" 50 - 60 g

kg

4

49

Szczaw konserwowy 300 - 500 g

kg

70

50

Przecier ogórkowy  300 - 500 g

kg

70

51

Kukurydza konserwowa 400 g - 900 g

kg

40

52

Kwasek cytrynowy 50 - 100 g

kg

18

53

Kminek 15 - 30 g.

kg

2

54

Liść laurowy 10 - 20 g

kg

3

55

Majeranek 10 - 20 g

kg

2

56

Majonez  250 - 700 g

kg

70

57

Mak 250 - 500 g

kg

10

58

Marmolada wieloowocowa  1000 - 1100 g

kg

190

59

Mąka pszenna tortowa 1 kg

kg

2700

60

Mąka ziemniaczana  1 kg

kg

320

61

Miód wielokwiatowy 300 - 500 g

kg

80

62

Miód sztuczny 300 - 500 g

kg

8

63

Musztarda stołowa 180 - 200 g

kg

80

64

Makaron łazanki czterojajeczny pakowany po 250g nie gorszy niż Wielicki

kg

60

65

Makaron cienkie nitki czterojajeczny pakowany po 250g nie gorszy niż Wielicki

kg

60

66

Makaron muszelki czterojajeczny 250g nie gorszy niż Wielicki

kg

180

67

Makaron gwiazdki czterojajeczny  pakowany po 250g nie gorszy niż Wielicki

kg

160

68

Makaron wstążki czterojajeczny pakowany po 250g nie gorszy niż Wielicki

kg

840

69

Makaron kolanka czterojajeczny pakowany po 250g nie gorszy niż Wielicki

kg

100

70

Makaron zacierka czterojajeczny pakowany po 250g nie gorszy niż Wielicki

kg

180

71

Olej rzepakowy uniwersalny 0,9 l - 1 l

l

900

72

Papryka mielona słodka 20 - 50 g

kg

9

73

Pieprz mielony 20 - 50 g

kg

6

74

Płatki kukurydziane 250 - 500 g typu Cornflakes

kg

180

75

Płatki jęczmienne błyskawiczne  0,5 - 1 kg

kg

60

76

Płatki owsiane 0,5 kg - 1 kg

kg

80

77

Powidło śliwkowe 250 -  300 g

kg

200

78

Proszek do pieczenia 30- 36 g

kg

3,4

79

Przyprawa do zup w płynie 0,9 l - 1l

l

130

80

Rodzynki 100 g - 200 g

kg

16

81

Ryż 1 kg

kg

720

82

Sok malinowy 430 ml - 1000 ml. Typu Paola

szt

60

83

Sok malinowo-cytrynowy 430 ml - 1000 ml. Typu Paola

szt

60

84

Sok wiśniowy 430 ml - 1000 ml.  Typu Paola

szt

40

85

Sok truskawkowy 430 ml - 1000 ml.  Typu Paola

szt

40

86

Sok żurawinowy 430 ml - 1000 ml.  Typu Paola

szt

40

87

Sos sałatkowy - włoski 9 g

kg

2

88

Sól 1kg

kg

640

89

Śliwki suszone 0,5 - 1 kg

kg

10

90

Gruszki suszone 0,5 - 1 kg

kg

4

91

Grzyby suszone 0,5 - 1 kg

kg

4

92

Jabłka suszone 0,5 kg - 1 kg

kg

4

93

Fasola "Jaś" suchy pakowany po 0,5 kg

kg

100

94

Groch łuskany pakowany  0,5 kg

kg

80

95

Ziele angielskie 20 g - 30 g

kg

5

96

Żelatyna 40 - 50 g

kg

12

97

Żurek zbożowy w płynie 0,5 l

szt

360

98

Gorczyca 20 - 50 g

kg

2

99

Oregano 20 -50 g

kg

3

100

Ocet spirytusowy butelka plastikowa 10%, 0,5 l

l

40

101

Zioła prowansalskie 20 g - 50 g

kg

2

 

  • Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych i wariantowych.
  • Tryb postępowania: przetarg nieograniczony.
  • Sposób uzyskania SIWZ:
    • Forma elektroniczna: www.zolfelicjanki.pl
    • Na wniosek wykonawcy forma pisemna w siedzibie Zamawiającego -  Zakład Opiekuńczo Leczniczy prowadzony przez Zgromadzenia Sióstr Felicjanek,                      31-502 Kraków, ul. Kołłątaja 7.(za siwz w formie pisemnej Zamawiający nie pobiera opłaty).
  • Termin składania ofert do dnia 7.12.2010 r., godz. 9:00.
  • Miejsce składania ofert: Zakład Opiekuńczo Leczniczy prowadzony przez Zgromadzenia Sióstr Felicjanek, 31-502 Kraków, ul. Kołłątaja 7 w kancelarii Zakładu.
  • Warunki udziału oraz oświadczenie i dokumenty potwierdzające spełnienie przez Wykonawcę warunków udziału w postępowaniu.
  • Wykonawca w celu potwierdzenia spełnienia warunków udziału w postępowaniu ma obowiązek wraz z ofertą złożyć oświadczenie z Art. 22 ust. 1., Art. 24 Prawo zamówień publicznych.
  • W celu potwierdzenia, że wykonawca posiada niezbędną wiedze i doświadczenie, wymaga się aby sporządził i dołączył do oferty wykaz wykonanych w okresie ostatnich trzech lat dostaw, a jeżeli okres działania jest krótszy  - w tym okresie, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców. Do wykonania należy załączyć dokumenty potwierdzające, że wymagane dostawy zostały wykonane należycie.
  • W przypadku oferty składanej przez Wykonawców wspólnie należy dołączyć pełnomocnictwo (dla reprezentującego ich pełnomocnika), w oryginale lub kopi potwierdzonej za zgodność z oryginałem przez notariusza.
  • aktualny odpis z właściwego rejestru, albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej wystawianego nie wcześniej niż 6 miesięcy, przez upływem terminu składania ofert.
  • Wadium: Zamawiający nie wymaga wadium.                    
  • Kryteria oceny ofert:

Oferty będą oceniane według kryteriów: cena brutto zamówienia 100 % = 100 pkt.
Oferty ocenieane będą wg wzoru:1%=1pkt
Ilość punktów badanej ofert = (Cmin/Cbad) x 100% przy czym 1% = 1 pkt.
Wartość punktowa ceny wyliczana będzie w skali do 100 wg wzoru:
wartość punktowa A = Amin / An x 100
Amin – cena najniższa wśród oferowanych; An – cena badanej oferty
Oferta, która uzyska najwięcej punktów będzie uważana za ofertę ocenioną najwyżej i uznana za najkorzystniejszą dla Zamawiającego.

  • Termin związania oferty: 30 dni.

   
 
   
Strona główna