Przetargi: Unieważnione


Nieograniczone

Ograniczone

Dwustopniowe

Archiwum


20-12-2011

Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa ¶wieżego I klasy i wędlin ¶wieżych I gatunku.

 

Ogłoszenie zamówieniu o warto¶ci mniejszej niż kwoty okre¶lone w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo Zamówień Publicznych

  • Zamawiaj±cy: Zakład Opiekuńczo Leczniczy prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Felicjanek, 31-502 Kraków, ul. Kołł±taja 7.
  • Przedmiot zamówienia: dostawa mięsa ¶wieżego I klasy i wędlin ¶wieżych I gatunku.
  • Termin wykonania zamówienia: sukcesywnie według pojedynczych zleceń, od dnia podpisania umowy do dnia 31.12.2012 r., sukcesywnie według pojedynczych zleceń.
  • Zakres zamówienia:

Lp.

Nazwa

j.m.

Ilosc plan  2012

1

Baleron wieprzowy gotowany chudy

kg

10

2

Boczek wędzony chudy bez kości

kg

50

3

Cielęcina w galarecie

kg

60

4

Filet z indyka pieczony chudy

kg

80

5

Kaszanka świeża w jelicie naturalnym

kg

50

6

Kiełbasa "fantazja" drobiowa

kg

20

7

Kiełbasa krakowska parzona

kg

140

8

Kiełbasa mielonka drobiowa

kg

80

9

Kiełbasa mielonka wieprzowa

kg

50

10

Kiełbasa szynkowa drobiowa

kg

50

11

Kiełbasa szynkowa wieprzowa

kg

20

12

Kiełbasa wiejska wołowo-wieprzowa

kg

12

13

Kiełbasa zwyczajna

kg

90

14

Kiełbasa parówkowa drobiowa

kg

120

15

Kiełbasa parówkowa wieprzowa

kg

80

16

Pieczeń rzymska z warzywami

kg

20

17

Kiełbasa biała parzona

kg

50

18

Kiełbasa smaczek ala konserwa

kg

150

19

Parówki cienkie wieprzowe nie gorsze niż 'Indykpol"

kg

70

20

Parówki cienkie drobiowe nie gorsze niż 'Indykpol"

kg

130

21

Parówki cienkie cielęce nie gorsze niż 'Indykpol"

kg

70

22

Pasztet drobiowy nie gorszy niż ciechanowski

kg

160

23

Pasztetowa drobiowa nie gorsza niż "Boryny"

kg

90

24

Polędwica sopocka drobiowa

kg

60

25

Polędwica sopocka wieprzowa

kg

80

26

Ogonówka wieprzowa gotowana

kg

50

27

Polędwica z indyka

kg

120

28

Polędwica z kurczaka

kg

35

29

Mortadela drobiowa

kg

120

30

Mortadela wieprzowa

kg

60

31

Filet z indyka wędzony

kg

40

32

Szynka konserwowa drobiowa

kg

50

33

Salceson drobiowy

kg

60

34

Szynka miodowa  z fileta drobiowego

kg

20

35

Szynka wieprzowa gotowana

kg

80

36

Szynka drobiowa gotowana

kg

80

37

Szynka wiedeńska drobiowa

kg

50

38

Szynka wiejska gotowana

kg

60

39

Udziec z indyka w galarecie

kg

25

40

Filet z indyka surowy, świeży bez kości i bez skóry

kg

150

41

Filet z kurczaka surowy, świeży bez kości

kg

280

42

Flaki wołowe oczyszczone pakowane próżniowo  po 0,5 kg

kg

70

43

Szynka wieprzowa bez kości, bez tłuszczu i bez błon tłuszczu                                                                                                   

kg

100

44

Mięso łopatka wieprzowa bez kości, bez tłuszczu i bez łat

kg

135

45

Porcja rosołowa drobiowa świeża

kg

170

46

Schab wieprzowy z kością, świeży, bez tłuszczu i błon

kg

120

47

Mięso wołowe  młode, świeże bez kości, bez tłuszczu i bez łat

kg

450

48

Mięso wołowe młode, świeże z kością, bez tłuszczu typu rozbef

kg

120

49

Mięso udziec z indyka bez skóry, bez kości i bez tłuszczu

kg

150

50

Serduszka drobiowe oczyszczone świeże

kg

60

51

Słonina świeża oczyszczona bez skóry

kg

45

52

Udko z kurczaka świeże

kg

500

53

Wątróbka drobiowa oczyszczona

kg

40

54

Żołądki drobiowe świeże oczyszczone

kg

80

  • Zamawiaj±cy nie dopuszcza składania ofert czę¶ciowych i wariantowych.
  • Tryb postępowania: przetarg nieograniczony.
  • Sposób uzyskania SIWZ:
    • Forma elektroniczna: www.zolfelicjanki.pl
    • Na wniosek wykonawcy forma pisemna w siedzibie Zamawiaj±cego -  Zakład Opiekuńczo Leczniczy prowadzony przez Zgromadzenia Sióstr Felicjanek,                      31-502 Kraków, ul. Kołł±taja 7.(za siwz w formie pisemnej Zamawiaj±cy nie pobiera opłaty).
  • Termin składania ofert do dnia 28.12.2011r. godz. 9:00.
  • Miejsce składania ofert: Zakład Opiekuńczo Leczniczy prowadzony przez Zgromadzenia Sióstr Felicjanek, 31-502 Kraków, ul. Kołł±taja 7 w kancelarii Zakładu.
  • Warunki udziału oraz o¶wiadczenie i dokumenty potwierdzaj±ce spełnienie przez Wykonawcę warunków udziału w postępowaniu.
    • W postępowaniu mog± wzi±ć udział wykonawcy, którzy spełniaj± warunki udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22, ust 1 ustawy Pzp
    • Spełniaj± warunek posiadania uprawnienia do wykonania prac objętych zamówieniem, jeżeli ustawy nakładaj± obowi±zek posiadania takich uprawnień.
    • Spełniaj± warunek posiadania niezbędnej wiedzy i do¶wiadczenia. Warunek ten zostanie spełniony jeżeli wykaże się, że w ci±gu ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalno¶ci jest krótszy - w tym okresie zostały wykonane lub wykonuje się co najmniej 3 dostawy odpowiadaj±ce swoim rodzajem i warto¶ci± dostawie oferowanej, z której każda trwa co najmniej 12 miesięcy w ramach jednego kontraktu.
    • Spełniaj± warunek dysponowania potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia.
    • Spełniaj± warunek sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniaj±cej wykonanie zamówienia.
    • W postępowaniu mog± wzi±ć udział wykonawcy, którzy nie podlegaj± wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia publicznego w okoliczno¶ciach o których mowa w art. 24 ust.1 ustawy Pzp.
  • W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegaj±cych się o udzielenie zamówienia, każdy z warunków okre¶lonych w pkt. od 1 – 5 winien spełnić co najmniej jeden z tych wykonawców albo wszyscy ci wykonawcy wspólnie. Warunek okre¶lony w punkcie 6 powinien spełniać każdy z wykonawców samodzielnie.
  • Wadium: Zamawiaj±cy nie wymaga wadium.                
  • Kryteria oceny ofert:

cena brutto zamówienia                                       100 % = 100 pkt
Oferty oceniane będ± wg wzoru:
1%=1pkt
ad.a)    warto¶ć punktowa ceny wyliczana będzie w skali do 100 wg wzoru:
warto¶ć punktowa A = Amin / An x 100
Amin - cena najniższa w¶ród oferowanych
An - cena badanej oferty        
Oferta, która uzyska najwięcej punktów będzie uważana za ofertę ocenion± najwyżej  i uznana za najkorzystniejsz± dla Zamawiaj±cego.

  • Termin zwi±zania oferty: 30 dni.

 


UNIEWAŻNIENIE

Kraków, dnia 28.12.2011 r.

 

     Dotyczy: Unieważnienia postępowania na dostawę dostawa mięsa ¶wieżego I klasy i wędlin ¶wieżych I gatunku w trybie przetargu nieograniczonego.

     Zakład Opiekuńczo Leczniczy prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Felicjanek, 31-502 Kraków, ul. Kołł±taja 7 zgodnie z Art 93 ust 1 pkt 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2010 r. nr 113, poz. 759, ze zmianami), zwan± dalej „ustaw±”. unieważnia postępowanie na dostawę mięsa ¶wieżego I klasy i wędlin ¶wieżych I gatunku.

     1. Przyczyna faktyczna:     

  • Brak co najmniej jednej oferty nie podlegaj±cej odrzuceniu.
  •      2. Przyczyna prawna:     

  • Zgodnie z Prawem Zamówień Publicznych z dnia 29.01.2004 r. z póĽniejszymi zmianami Art. 93 ust.1 pkt 1.
  •      W najbliższym czasie Zamawiaj±cy przyst±pi do następnego postępowania przetargowego

       
     
       
    Strona główna