Przetargi: Nieograniczone


Nieograniczone

Ograniczone

Dwustopniowe

Archiwum

Wyniki:

Kraków, dnia 28.12.2012 r.

      Zakład Opiekuńczo – Leczniczy prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Felicjanek 31-502 Kraków, ul. Kołłątaja 7 informuje o wyborze najkorzystniejszej oferty na rok 2013 i 2014 na:

Dostawę artykułów żywnościowych

Zamówienie przeprowadzono w trybie przetargu nieograniczonego.


Liczba złożonych ofert: 1,
Liczba ofert odrzuconych: 0,
Liczba ofert zwróconych bez rozpatrywania: 0,
Liczba oferentów wykluczonych: 0


Ceny ofert:
Cena oferty nr 1: 73 575,74 zł brutto

Kryteria wyboru ofert:
Cena brutto zamówienia 100 % = 100 pkt

Wybrano ofertę nr 1.
Nazwa firmy:
Firma Handlowa Trokos, Sp. J. 32-420 Gdów, ul. Krakowska 409

Cena wybranej oferty:
73 575,74 zł brutto
(słownie: siedemdziesiąt trzy tysiące pięćset siedemdziesiąt pięć złotych 74/100)

Przewidywany termin zawarcia umowy to 07.01.2013 r.



Dziękujemy za wzięcie udziału w przetargu.


18-12-2012

Przetarg nieograniczony na dostawę artykułów żywnościowych.

 

Ogłoszenie zamówieniu o wartości mniejszej niż kwoty określone w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo Zamówień Publicznych

1.  Zamawiający: Zgromadzenie Sióstr św. Feliksa z Kantalicjo, Prowincja Krakowska Kraków ul Smoleńsk 6, 31-107 Kraków NIP: 676-20-02-124, Przedsiębiorstwo Podmiotu Leczniczego: Zakład Opiekuńczo Leczniczy prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Felicjanek,  31-502 Kraków ul. Kołłątaja 7,

2.      Przedmiot zamówienia: dostawa artykułów żywnościowych.

3.   Termin wykonania zamówienia: sukcesywnie według pojedynczych zleceń od dnia podpisania umowy do dnia 31.12.2014 r.

4.       Zakres zamówienia:

1

Brzoskwinie w syropie puszka 800 - 850 g

szt

120

2

Budyń czekoladowy 60 - 80 g z cukrem   typu Winiary lub równoważny

szt

300

3

Budyń malinowy 60 - 80 g z cukrem   typu Winiary lub równoważny

szt

300

4

Budyń śmietankowy 60 - 80 g  z cukrem   typu Winiary lub równoważny

szt

400

5

Budyń waniliowy 60 - 80 g  z cukrem   typu Winiary lub równoważny

szt

600

6

Chrzan 180 g - 300 g polonaise lub równoważny

szt

300

7

Cukier 1 kg

kg

2400

8

Cukier puder 0,5 kg - 1 kg pakowany w worku foliowym

kg

100

9

Cukier waniliowy 32g

szt

800

10

Cynamon mielony 15 g

szt

150

11

Dżem leśny 300 g typu Łowicz lub równoważny

szt

120

12

Dżem malinowyy 300 g typu Łowicz lub równoważny

szt

160

13

Dżem morelowy 300 g typu Łowicz lub równoważny

szt

120

14

Dżem truskawkowy 300 g typu Łowicz lub równoważny

szt

240

15

Dżem wiśniowy 300 g typu Łowicz lub równoważny

szt

120

16

Galaretka cytrynowy 70 - 90 g   typu Winiary lub równoważny

szt

100

17

Galaretka pomarańczowa 70 - 90 g  typu Winiary lub równoważny

szt

100

18

Galaretka wiśniowa 70 - 90 g   typu Winiary lub równoważny

szt

100

19

Groszek konserwowy 400 g

szt

240

20

Herbata - expresowa 100 szt

szt

50

21

Herbata  granulowana 100 g

szt

2200

22

Jarzynka typu Kucharek lub równoważny  -1 kg

szt

50

23

Kakao  200 g

szt

50

24

Kasza gryczana 1 kg

kg

150

25

Kasza jęczmienna 1 kg

kg

240

26

Kasza manna 1 kg

kg

1100

27

Kawa rozpuszczalna typu Nescafe lub równoważna 200 g

szt

20

28

Kawa zbożowa typu  Inka lub równoważny 150 g

szt

1440

29

Kisiel cytrynowy z cukrem 77 g   typu Winiary lub równoważny

szt

100

30

Kisiel pomarańczowy z cukrem 77 g   typu Winiary lub równoważny

szt

100

31

Kisiel truskawkowy z cukrem 77 g   typu Winiary lub równoważny

szt

100

32

Kisiel wiśniowy z cukrem 77 g   typu Winiary lub równoważny

szt

100

33

Kminek 20 g.

szt

100

34

Koncentrat pomidorowy 30%  0,9 l - 1 l typu Pudliszki lub równoważny

szt

160

35

Koncentrat pomidorowy 30%  200 g typu Pudliszki lub równoważny

szt

160

36

Kons. rybna-filety z makreli w pomidorach 170 - 200 g

szt

720

37

Kons. rybne-filety z makreli w oleju 170-200 g

szt

600

38

Kukurydza konserwowa 400 g

szt

140

39

Kwasek cytrynowy 50 g

szt

100

40

Liść laurowy 10 g

szt

60

41

Majeranek 10  g

szt

100

42

Majonez  typu kielecki lub rownoważny 500 ml.

szt

180

43

Makaron cienkie nitki czterojajeczny pakowany po 500 g typu Czaniecki lub równoważny

kg

120

44

Makaron grube nitki czterojajeczny pakowany po 500 g typu Czaniecki lub równoważny

kg

560

45

Makaron łazanki czterojajeczny pakowany po 500 g typu Czaniecki lub równoważny

kg

120

46

Makaron zacierka czterojajeczny pakowany po 500 g typu Czaniecki lub równoważny

kg

200

47

Marmolada wieloowocowa  1000  g

szt

100

48

Mąka pszenna tortowa 1 kg

kg

1400

49

Mąka ziemniaczana  1 kg

kg

200

50

Miód sztuczny 400 g

szt

20

51

Miód wielokwiatowy 400 g

szt

40

52

Musztarda stołowa 180 g

szt

200

53

Oregano 10 g

szt

100

54

Papryka mielona słodka 20  g

szt

300

55

Pieprz mielony  50 g

szt

240

56

Płatki jęczmienne  400 g

szt

140

57

Płatki kukurydziane  500 g typu Cornflakes  lub równoważne

szt

240

58

Płatki owsiane górskie 0,5 kg

szt

160

59

Podgrzybek szuszony cały pakowany po 100 g

kg

8

60

Powidło śliwkowe  300 g

szt

600

61

Proszek do pieczenia  36 g

szt

180

62

Przecier ogórkowy  300 - 500 g

szt

260

63

Przyprawa do zup w płynie 1l

szt

160

64

Rodzynki  200 g

szt

120

65

Rosołki drobiowe 120 g typu Winiary lub równoważne

szt

80

66

Rosołki wołowe 120 g typu Winiary lub równoważne

szt

80

67

Ryż 1 kg

kg

820

68

Sok malinowy 430 ml - 500 ml. Typu Herbapol lub równoważny

szt

60

69

Sok truskawkowy 430 ml - 500 ml.  Typu Herbapol lub równoważny

szt

60

70

Sok wiśniowy 430 ml - 500 ml.  Typu Herbapol lub równoważny

szt

60

71

Sos do sałatek  - włoski 9 g

szt

120

72

Sól 1kg

kg

720

73

Szczaw konserwowy 300 - 500 g

szt

60

74

Ziele angielskie 20 g

szt

100

75

Żelatyna 50 g

szt

120

76

Żurek zbożowy w płynie śląski  0,5 l

szt

400

5.       Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych i wariantowych.

6.       Tryb postępowania: przetarg nieograniczony.

7.       Sposób uzyskania SIWZ:

a) Forma elektroniczna: www.zolfelicjanki.pl

b) Na wniosek wykonawcy forma pisemna w siedzibie Zamawiającego -  Przedsiębiorstwo Podmiotu Leczniczego: Zakład Opiekuńczo Leczniczy prowadzony przez Zgromadzenia Sióstr Felicjanek 31‑502 Kraków, ul. Kołłątaja 7. (za siwz w formie pisemnej Zamawiający nie pobiera opłaty).

8.       Termin składania ofert 27.12.2012 r.  do godz. 9:00

9.    Miejsce składania ofert: Przedsiębiorstwo Podmiotu Leczniczego: Zakład Opiekuńczo Leczniczy prowadzony przez Zgromadzenia Sióstr Felicjanek 31-502 Kraków, ul. Kołłątaja 7,  w kancelarii Zakładu.

10. Warunki udziału oraz oświadczenie i dokumenty potwierdzające spełnienie przez Wykonawcę warunków udziału w postępowaniu.

1. W postępowaniu mogą wziąć udział wykonawcy, którzy spełniają warunki udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22, ust 1 ustawy Pzp:

2. Spełniają warunek posiadania uprawnienia do wykonania prac objętych zamówieniem, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień.

3. Spełniają warunek posiadania niezbędnej wiedzy i doświadczenia

Warunek ten zostanie spełniony jeżeli wykaże się, że w ciągu ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie zostały wykonane lub wykonuje się co najmniej 3 dostawy odpowiadające swoim rodzajem i wartością dostawie oferowanej, z której każda trwa co najmniej 12 miesięcy w ramach jednego kontraktu.

4. Spełniają warunek dysponowania potencjałem technicznym  i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia.

5. Spełniają warunek sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia.

6. W postępowaniu mogą wziąć udział wykonawcy, którzy nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia publicznego w okolicznościach o których mowa w art. 24 ust.1 ustawy Pzp.

W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia, każdy z warunków określonych w pkt. od 1 – 5 winien spełnić co najmniej jeden z tych wykonawców albo wszyscy ci wykonawcy wspólnie.

Warunek określony w punkcie 6 powinien spełniać każdy z wykonawców samodzielnie.

11.    Wadium: Zamawiający nie wymaga wadium.

12.    Kryteria oceny ofert:  cena brutto zamówienia          100 %

1% = 1 pkt

Oferty oceniane będą wg wzoru:

ad.a)      wartość punktowa ceny wyliczana będzie w skali do 100 wg wzoru:

wartość punktowa A = 100 x Amin / An

Amin – cena najniższa wśród oferowanych

An – cena badanej oferty

Oferta, która uzyska najwięcej punktów będzie uważana za ofertę ocenioną najwyżej i uznana najkorzystniejszą dla Zamawiającego.

13. Termin związania oferty: 30 dni.

 


Pytania:


Kraków, dnia 21.12.2012 r.

Dotyczy przetargu na dostawę artykułów żywnościowych

W nawiązaniu do opisu przedmiotu zamówienia określonego w Załączniku Nr 4 do SIWZ , niniejszym zwracamy się z zapytaniem:

1. Czy Zamawiający wyrazi zgodę na wycenę poniższych produktów o gramaturze:

  • Poz.11 Dżem leśny 280 g typu Łowicz lub równoważnyWymagania SIWZ 300 g
  • Poz.12 Dżem malinowy 280 g typu Łowicz lub równoważnyWymagania SIWZ 300 g
  • Poz.13 Dżem morelowy 280 g typu Łowicz lub równoważnyWymagania SIWZ 300 g
  • Poz.14 Dżem truskawkowy 280 g typu Łowicz lub równoważnyWymagania SIWZ 300 g
  • Poz.15 Dżem wiśniowy 280 g typu Łowicz lub równoważnyWymagania SIWZ 300 g
  • Poz.23 Kakao 150 gWymagania SIWZ 200 g
  • Poz.33 Kminek 15 gWymagania SIWZ 20 g
  • Poz.40 Liść laurowy 7 gWymagania SIWZ 10 g
  • Poz.45 Makaron łazanki czterojajeczny pakowany Wymagania SIWZ 500 g
    po 250 g typu Czaniecki lub równoważny
  • Poz.46 Makaron zacierka czterojajeczny pakowany Wymagania SIWZ 500 g
    po 250 g typu Czaniecki lub równoważny
  • Poz.47 Marmolada wieloowocowa 1150 gWymagania SIWZ 1000 g
  • Poz.50 Miód sztuczny 370 gWymagania SIWZ 400 g
  • Poz.51 Miód wielokwiatowy 370 gWymagania SIWZ 400 g
  • Poz.52 Musztarda stołowa 175 gWymagania SIWZ 180 g
  • Poz.54 Papryka mielona słodka 15 gWymagania SIWZ 20 g
  • Poz.62 Przecier ogórkowy 270 - 500 gWymagania SIWZ 300 – 500 g
  • Poz.74 Ziele angielskie 15 gWymagania SIWZ 20 g
  • Odpowiedzi:

    Zamawiający wyraża zgodę na wycenę powyższych produktów. Proszę o nie przeliczanie ilości sztuk opakowań handlowych.


       
     
       
    Strona główna