1. Zamawiający: Zgromadzenie
Sióstr św. Feliksa z Kantalicjo, Prowincja Krakowska
Kraków, ul. Smoleńsk 6, 31-107 Kraków NIP: 676-20-02-124,
Przedsiębiorstwo Podmiotu Leczniczego: Zakład Opiekuńczo Leczniczy prowadzony
przez Zgromadzenie Sióstr Felicjanek, 31-502 Kraków, ul. Kołłątaja 7, Przedmiot zamówienia: dostawa mięsa świeżego I klasy i wędlin świeżych I gatunku
2. Termin wykonania zamówienia: sukcesywnie według pojedynczych zleceń od dnia podpisania umowy do dnia 31.12.2013 r.
3. Zakres zamówienia:
l.p.
|
Nazwa produktu
|
j.m.
|
Ilość plan na 2013 r.
|
1
|
Boczek wędzony chudy bez
kości
|
kg
|
20
|
2
|
Filet z indyka pieczony
chudy
|
kg
|
60
|
3
|
Filet z indyka surowy,
świeży bez kości i bez skóry
|
kg
|
150
|
4
|
Filet z kurczaka surowy,
świeży bez kości
|
kg
|
200
|
5
|
Flaki wołowe oczyszczone
pakowane próżniowo po 0,5 kg
|
kg
|
75
|
6
|
Kaszanka świeża w jelicie
naturalnym
|
kg
|
70
|
7
|
Kiełbasa biała parzona
|
kg
|
30
|
8
|
Kiełbasa krakowska parzona
|
kg
|
120
|
9
|
Kiełbasa mielonka drobiowa
bez chrząstek i mielonych kości
|
kg
|
100
|
10
|
Kiełbasa mielonka wieprzowa
(lunschmit)bez chrząstek i mielonych kości
|
kg
|
105
|
11
|
Kiełbasa parówkowa wieprzowa
|
kg
|
120
|
12
|
Kiełbasa smaczek ala konserwa
|
kg
|
100
|
13
|
Kiełbasa szynkowa drobiowa
|
kg
|
50
|
14
|
Kiełbasa szynkowa wieprzowa
|
kg
|
50
|
15
|
Kiełbasa wiejska
wołowo-wieprzowa
|
kg
|
40
|
16
|
Kiełbasa zwyczajna
|
kg
|
80
|
17
|
Mięso łopatka wieprzowa bez
kości, bez tłuszczu i bez łat
|
kg
|
180
|
18
|
Mięso udziec z indyka bez
skóry, bez kości i bez tłuszczu
|
kg
|
150
|
19
|
Mięso wołowe młode, świeże bez kości, bez tłuszczu i bez
łat
|
kg
|
200
|
20
|
Mięso wołowe młode, świeże z
kością, bez tłuszczu typu rozbef
|
kg
|
200
|
21
|
Mortadela wieprzowa bez
chrząstek i bez mielonych kości
|
kg
|
100
|
22
|
Nogi wieprzowe
|
kg
|
20
|
23
|
Ogonówka wieprzowa gotowana bez tłuszczu
|
kg
|
80
|
24
|
Parówki cienkie drobiowe 'Indykpol" lub równoważne
|
kg
|
150
|
25
|
Parówki cienkie
wieprzowe 'Indykpol" lub
równoważne
|
kg
|
150
|
26
|
Pasztet drobiowy ciechanowski lub równoważny
|
kg
|
80
|
27
|
Pasztetowa drobiowa w
naturalnym jelicie
|
kg
|
60
|
28
|
Pieczeń rzymska z warzywami
|
kg
|
80
|
29
|
Pieczeń wołowa mięso młoda,
bez tłuszczu, bez łat i błon
|
kg
|
50
|
30
|
Polędwica sopocka wieprzowa
bez tłuszczu
|
kg
|
80
|
31
|
Polędwica z indyka wędzona
|
kg
|
100
|
32
|
Polędwica z kurczaka
|
kg
|
100
|
33
|
Porcja rosołowa drobiowa
świeża
|
kg
|
190
|
34
|
Salceson z indyka bez skór, bez chrząstek
|
kg
|
60
|
35
|
Schab wieprzowy z kością,
świeży, bez tłuszczu i błon
|
kg
|
120
|
36
|
Słonina świeża oczyszczona
bez skóry
|
kg
|
20
|
37
|
Szynka drobiowa gotowana
|
kg
|
100
|
38
|
Szynka konserwowa drobiowa
|
kg
|
80
|
39
|
Szynka wiejska gotowana
|
kg
|
120
|
40
|
Szynka wieprzowa gotowana
|
kg
|
100
|
41
|
Udko z kurczaka świeże
|
kg
|
500
|
42
|
Wątróbka drobiowa
oczyszczona
|
kg
|
150
|
43
|
Żołądki drobiowe świeże
oczyszczone
|
kg
|
80
|
5. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych i
wariantowych.
6. Tryb postępowania: przetarg nieograniczony.
7. Sposób uzyskania SIWZ:
a) Forma elektroniczna: www.zolfelicjanki.pl
b) Na wniosek wykonawcy forma pisemna w siedzibie
Zamawiającego - Przedsiębiorstwo Podmiotu Leczniczego: Zakład Opiekuńczo Leczniczy
prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Felicjanek, 31-502 Kraków, ul. Kołłątaja 7, (za siwz w formie pisemnej Zamawiający nie pobiera opłaty).
8. Termin składania ofert 27.12.2012 r., do godz. 9:00
9. Miejsce składania ofert: Zakład Opiekuńczo Leczniczy
prowadzony przez Zgromadzenia Sióstr Felicjanek, 31-502 Kraków, ul. Kołłątaja 7
w kancelarii Zakładu.
10. Warunki udziału oraz oświadczenie i dokumenty
potwierdzające spełnienie przez Wykonawcę warunków udziału w postępowaniu.
1. W postępowaniu
mogą wziąć udział wykonawcy, którzy spełniają warunki udziału w postępowaniu, o
których mowa w art. 22, ust 1 ustawy Pzp:
2. Spełniają warunek
posiadania uprawnienia do wykonania prac objętych zamówieniem, jeżeli ustawy
nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień.
3. Spełniają warunek
posiadania niezbędnej wiedzy i doświadczenia. Warunek ten zostanie spełniony
jeżeli wykaże się, że w ciągu ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania
ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie
zostały wykonane lub wykonuje się co najmniej 3 dostawy odpowiadające swoim rodzajem i wartością dostawie oferowanej, z
której każda trwa co najmniej 12 miesięcy w ramach jednego kontraktu.
4. Spełniają warunek
dysponowania potencjałem technicznym i
osobami zdolnymi do wykonania zamówienia.
5. Spełniają warunek
sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia.
6. W postępowaniu
mogą wziąć udział wykonawcy, którzy nie podlegają wykluczeniu z postępowania o
udzielenie zamówienia publicznego w okolicznościach o których mowa w art. 24
ust.1 ustawy Pzp.
W
przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia, każdy z
warunków określonych w pkt. od 1 do 5 winien spełnić co najmniej jeden z tych
wykonawców albo wszyscy ci wykonawcy wspólnie.
Warunek określony w punkcie 6 powinien spełniać każdy
z wykonawców samodzielnie.
11.
Wadium: Zamawiający nie wymaga wadium.
12. Kryteria oceny ofert:
cena
brutto zamówienia 100 %
1%
= 1 pkt
Oferty
oceniane będą wg wzoru:
ad.a) wartość punktowa ceny wyliczana będzie w
skali do 100 wg wzoru:
wartość punktowa A = 100 x Amin /
An
Amin cena najniższa wśród
oferowanych
An cena badanej oferty
Oferta, która uzyska najwięcej
punktów będzie uważana za ofertę ocenioną najwyżej i uznana za
najkorzystniejszą dla Zamawiającego.
13. Termin
związania oferty: 30 dni.