Przetargi: Nieograniczone


Nieograniczone

Ograniczone

Dwustopniowe

Archiwum

Wyniki:

Kraków, dnia 28.12.2012 r.

      Zakład Opiekuńczo – Leczniczy prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Felicjanek 31-502 Kraków, ul. Kołłątaja 7 informuje o wyborze najkorzystniejszej oferty na rok 2013 na:

Dostawę mięsa świeżego I klasy i wędlin świeżych I gatunku

Zamówienie przeprowadzono w trybie przetargu nieograniczonego.


Liczba złożonych ofert: 1,
Liczba ofert odrzuconych: 0,
Liczba ofert zwróconych bez rozpatrywania: 0,
Liczba oferentów wykluczonych: 0


Ceny ofert:
Cena oferty nr 1: 56 896,19 zł brutto

Kryteria wyboru ofert:
Cena brutto zamówienia 100 % = 100 pkt

Wybrano ofertę nr 1.
Nazwa firmy:
Zakład Masarski „ZDRÓJ” Sp. J. Adam Gonciarz, Ryszard Kita, Andrzej Głąb 33-300 Nowy Sącz, ul. Zdrojowa 25

Cena wybranej oferty:
56 896,19 zł brutto
(słownie: pięćdziesiąt sześć tysięcy osiemset dziewięćdziesiąt sześć złotych 19/100)

Przewidywany termin zawarcia umowy to 07.01.2013 r.



Dziękujemy za wzięcie udziału w przetargu.


18-12-2012

Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa.

 

Ogłoszenie zamówieniu o wartości mniejszej niż kwoty określone w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo Zamówień Publicznych

1.       Zamawiający: Zgromadzenie Sióstr św. Feliksa z Kantalicjo, Prowincja Krakowska Kraków,              ul.   Smoleńsk 6, 31-107 Kraków NIP: 676-20-02-124, Przedsiębiorstwo Podmiotu Leczniczego: Zakład Opiekuńczo Leczniczy prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Felicjanek, 31-502 Kraków,                       ul. Kołłątaja 7, Przedmiot zamówienia: dostawa mięsa świeżego I klasy i wędlin świeżych I gatunku

2.       Termin wykonania zamówienia: sukcesywnie według pojedynczych zleceń od dnia podpisania umowy do dnia 31.12.2013 r.

3.       Zakres zamówienia:

l.p.

Nazwa produktu

j.m.

Ilość plan na 2013 r.

1

Boczek wędzony chudy bez kości

kg

20

2

Filet z indyka pieczony chudy

kg

60

3

Filet z indyka surowy, świeży bez kości i bez skóry

kg

150

4

Filet z kurczaka surowy, świeży bez kości

kg

200

5

Flaki wołowe oczyszczone pakowane próżniowo  po 0,5 kg

kg

75

6

Kaszanka świeża w jelicie naturalnym

kg

70

7

Kiełbasa biała parzona

kg

30

8

Kiełbasa krakowska parzona

kg

120

9

Kiełbasa mielonka drobiowa bez chrząstek i mielonych kości

kg

100

10

Kiełbasa mielonka wieprzowa (lunschmit)bez chrząstek i mielonych kości

kg

105

11

Kiełbasa parówkowa wieprzowa

kg

120

12

Kiełbasa smaczek ala konserwa

kg

100

13

Kiełbasa szynkowa drobiowa

kg

50

14

Kiełbasa szynkowa wieprzowa

kg

50

15

Kiełbasa wiejska wołowo-wieprzowa

kg

40

16

Kiełbasa zwyczajna

kg

80

17

Mięso łopatka wieprzowa bez kości, bez tłuszczu i bez łat

kg

180

18

Mięso udziec z indyka bez skóry, bez kości i bez tłuszczu

kg

150

19

Mięso wołowe  młode, świeże bez kości, bez tłuszczu i bez łat

kg

200

20

Mięso wołowe młode, świeże z kością, bez tłuszczu typu rozbef

kg

200

21

Mortadela wieprzowa bez chrząstek i bez mielonych kości

kg

100

22

Nogi wieprzowe

kg

20

23

Ogonówka wieprzowa gotowana bez tłuszczu

kg

80

24

Parówki cienkie drobiowe  'Indykpol" lub równoważne

kg

150

25

Parówki cienkie wieprzowe  'Indykpol" lub równoważne

kg

150

26

Pasztet drobiowy  ciechanowski lub równoważny

kg

80

27

Pasztetowa drobiowa w naturalnym jelicie 

kg

60

28

Pieczeń rzymska z warzywami

kg

80

29

Pieczeń wołowa mięso młoda, bez tłuszczu, bez  łat i błon

kg

50

30

Polędwica sopocka wieprzowa bez tłuszczu

kg

80

31

Polędwica z indyka wędzona

kg

100

32

Polędwica z kurczaka

kg

100

33

Porcja rosołowa drobiowa świeża

kg

190

34

Salceson z  indyka bez skór, bez chrząstek

kg

60

35

Schab wieprzowy z kością, świeży, bez tłuszczu i błon

kg

120

36

Słonina świeża oczyszczona bez skóry

kg

20

37

Szynka drobiowa gotowana

kg

100

38

Szynka konserwowa drobiowa

kg

80

39

Szynka wiejska gotowana

kg

120

40

Szynka wieprzowa gotowana

kg

100

41

Udko z kurczaka świeże

kg

500

42

Wątróbka drobiowa oczyszczona

kg

150

43

Żołądki drobiowe świeże oczyszczone

kg

80

 

 

5.       Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych i wariantowych.

6.       Tryb postępowania: przetarg nieograniczony.

7.       Sposób uzyskania SIWZ:

a)       Forma elektroniczna: www.zolfelicjanki.pl

b)       Na wniosek wykonawcy forma pisemna w siedzibie Zamawiającego -  Przedsiębiorstwo Podmiotu Leczniczego: Zakład Opiekuńczo Leczniczy prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Felicjanek,  31-502 Kraków, ul. Kołłątaja 7, (za siwz w formie pisemnej Zamawiający nie pobiera opłaty).

8.       Termin składania ofert 27.12.2012 r., do godz. 9:00

9.       Miejsce składania ofert: Zakład Opiekuńczo Leczniczy prowadzony przez Zgromadzenia Sióstr Felicjanek, 31-502 Kraków, ul. Kołłątaja 7 w kancelarii Zakładu.

10.    Warunki udziału oraz oświadczenie i dokumenty potwierdzające spełnienie przez Wykonawcę warunków udziału w postępowaniu.

1. W postępowaniu mogą wziąć udział wykonawcy, którzy spełniają warunki udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22, ust 1 ustawy Pzp:

2. Spełniają warunek posiadania uprawnienia do wykonania prac objętych zamówieniem, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień.

3. Spełniają warunek posiadania niezbędnej wiedzy i doświadczenia. Warunek ten zostanie spełniony jeżeli wykaże się, że w ciągu ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie zostały wykonane lub wykonuje się co najmniej 3 dostawy odpowiadające swoim rodzajem i wartością dostawie oferowanej, z której każda trwa co najmniej 12 miesięcy w ramach jednego kontraktu.

4. Spełniają warunek dysponowania potencjałem technicznym  i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia.

5. Spełniają warunek sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia.

6. W postępowaniu mogą wziąć udział wykonawcy, którzy nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia publicznego w okolicznościach o których mowa w art. 24 ust.1 ustawy Pzp.

W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia, każdy z warunków określonych w pkt. od 1 do 5 winien spełnić co najmniej jeden z tych wykonawców albo wszyscy ci wykonawcy wspólnie.

Warunek określony w punkcie 6 powinien spełniać każdy z wykonawców samodzielnie.

11.    Wadium: Zamawiający nie wymaga wadium.

12.    Kryteria oceny ofert:

cena brutto zamówienia          100 %

1% = 1 pkt

Oferty oceniane będą wg wzoru:

ad.a)      wartość punktowa ceny wyliczana będzie w skali do 100 wg wzoru:

wartość punktowa A = 100 x Amin / An

Amin – cena najniższa wśród oferowanych

An – cena badanej oferty

Oferta, która uzyska najwięcej punktów będzie uważana za ofertę ocenioną najwyżej i uznana za najkorzystniejszą dla Zamawiającego.

13. Termin związania oferty: 30 dni.

 


   
 
   
Strona główna