1. Zamawiający: Przedsiębiorstwo
Podmiotu Leczniczego: Zakład Opiekuńczo Leczniczy prowadzony przez Zgromadzenie
Sióstr Felicjanek, 31-502 Kraków, ul. Kołłątaja 7, Przedmiot zamówienia: dostawa mięsa świeżego I klasy i wędlin świeżych I gatunku
2. Termin wykonania zamówienia: sukcesywnie według pojedynczych zleceń od dnia podpisania umowy do dnia 31.12.2016 r.
3. Zakres zamówienia:
1
|
Boczek
wędzony chudy bez kości
|
kg
|
40
|
2
|
Filet
z indyka wędzony chudy
|
kg
|
320
|
3
|
Filet
z indyka surowy, świeży bez kości i bez skóry
|
kg
|
160
|
4
|
Filet
z kurczaka surowy, świeży bez kości
|
kg
|
800
|
5
|
Flaki
wołowe oczyszczone pakowane próżniowo
po 0,5 kg
|
kg
|
140
|
6
|
Kaszanka
świeża w jelicie naturalnym
|
kg
|
100
|
7
|
Kiełbasa
biała parzona
|
kg
|
60
|
8
|
Kiełbasa
krakowska parzona
|
kg
|
280
|
9
|
Kiełbasa
mielonka wieprzowa (lunschmit) bez chrząstek i mielonych kości
|
kg
|
320
|
10
|
Kiełbasa
parówkowa wieprzowa
|
kg
|
160
|
11
|
Kiełbasa
smaczek ala konserwa
|
kg
|
200
|
12
|
Kiełbasa
szynkowa wieprzowa
|
kg
|
200
|
13
|
Kiełbasa
wiejska wołowo-wieprzowa
|
kg
|
80
|
14
|
Kiełbasa
zwyczajna
|
kg
|
160
|
15
|
Mięso
łopatka wieprzowa bez kości, bez tłuszczu i bez łat
|
kg
|
360
|
16
|
Mięso
udziec z indyka bez skóry, bez kości i bez tłuszczu
|
kg
|
520
|
17
|
Mięso wołowe młode,
świeże bez kości, bez tłuszczu i bez łat
|
kg
|
1380
|
18
|
Mięso
wołowe młode, świeże z kością, bez tłuszczu typu rozbef
|
kg
|
200
|
19
|
Parówki
cienkie drobiowe 'Indykpol" lub
równoważne
|
kg
|
150
|
20
|
Parówki
cienkie wieprzowe 'Indykpol" lub
równoważne
|
kg
|
150
|
21
|
Pasztet
drobiowy ciechanowski lub równoważny
|
kg
|
200
|
22
|
Pasztetowa
drobiowa w naturalnym jelicie
|
kg
|
80
|
23
|
Pieczeń
wołowa mięso młoda, bez tłuszczu, bez
łat i błon
|
kg
|
100
|
24
|
Polędwica
sopocka wieprzowa bez tłuszczu
|
kg
|
200
|
25
|
Polędwica
z indyka wędzona
|
kg
|
240
|
26
|
Polędwica
z kurczaka
|
kg
|
260
|
27
|
Porcja
rosołowa drobiowa świeża
|
kg
|
400
|
28
|
Salceson
z indyka bez skór, bez chrząstek
|
kg
|
100
|
29
|
Schab
wieprzowy z kością, świeży, bez tłuszczu i błon
|
kg
|
280
|
30
|
Szynka
drobiowa gotowana
|
kg
|
240
|
31
|
Szynka
konserwowa wieprzowa
|
kg
|
160
|
32
|
Szynka
wiejska wieprzowa gotowana
|
kg
|
300
|
33
|
Szynka
wieprzowa gotowana
|
kg
|
240
|
34
|
Szynka
wieprzowa ogonówka
|
kg
|
160
|
35
|
Udko
z kurczaka świeże
|
kg
|
1200
|
36
|
Wątróbka
drobiowa oczyszczona
|
kg
|
100
|
5. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych i
wariantowych.
6. Tryb postępowania: przetarg nieograniczony.
7. Sposób uzyskania SIWZ:
a) Forma elektroniczna: www.zolfelicjanki.pl
b) Na wniosek wykonawcy forma pisemna w siedzibie
Zamawiającego - Przedsiębiorstwo Podmiotu Leczniczego: Zakład Opiekuńczo Leczniczy
prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Felicjanek, 31-502 Kraków, ul. Kołłątaja 7, (za siwz w formie pisemnej Zamawiający nie pobiera opłaty).
8. Termin składania ofert 26.02.2015 r., do godz. 9:00
9. Miejsce składania ofert: Zakład Opiekuńczo Leczniczy
prowadzony przez Zgromadzenia Sióstr Felicjanek, 31-502 Kraków, ul. Kołłątaja 7
w kancelarii Zakładu.
10. Warunki udziału oraz oświadczenie i dokumenty
potwierdzające spełnienie przez Wykonawcę warunków udziału w postępowaniu.
ˇ
W postępowaniu
mogą wziąć udział wykonawcy, którzy spełniają warunki udziału w postępowaniu, o
których mowa w art. 22, ust 1 ustawy Pzp:
ˇ
Spełniają warunek
posiadania uprawnienia do wykonania prac objętych zamówieniem, jeżeli ustawy
nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień.
ˇ
Spełniają warunek
posiadania niezbędnej wiedzy i doświadczenia. Warunek ten zostanie spełniony
jeżeli wykaże się, że w ciągu ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania
ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie
zostały wykonane lub wykonuje się co najmniej 3 dostawy odpowiadające swoim rodzajem i wartością dostawie oferowanej, z
której każda trwa co najmniej 12 miesięcy w ramach jednego kontraktu.
ˇ
Spełniają warunek
dysponowania potencjałem technicznym i
osobami zdolnymi do wykonania zamówienia.
ˇ
Spełniają warunek
sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia.
ˇ
W postępowaniu
mogą wziąć udział wykonawcy, którzy nie podlegają wykluczeniu z postępowania o
udzielenie zamówienia publicznego w okolicznościach o których mowa w art. 24
ust.1 ustawy Pzp.
W
przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia, każdy z
warunków określonych w pkt. od 1 5 winien spełnić co najmniej jeden z tych
wykonawców albo wszyscy ci wykonawcy wspólnie.
Warunek określony w punkcie 6 powinien spełniać każdy
z wykonawców samodzielnie.
11.
Wadium: Zamawiający nie wymaga wadium.
12. Kryteria oceny ofert:
cena
brutto zamówienia 100 %
1%
= 1 pkt
Oferty
oceniane będą wg wzoru:
ad.a) wartość punktowa ceny wyliczana będzie w
skali do 100 wg wzoru:
wartość punktowa A = 100 x Amin /
An
Amin cena najniższa wśród
oferowanych
An cena badanej oferty
Oferta, która uzyska najwięcej
punktów będzie uważana za ofertę ocenioną najwyżej i uznana za
najkorzystniejszą dla Zamawiającego.
13. Termin
związania oferty: 30 dni.