Przetargi: Nieograniczone


Nieograniczone

Ograniczone

Dwustopniowe

Archiwum

Wyniki:

Kraków, dnia 23.12.2013 r.

      Zakład Opiekuńczo – Leczniczy prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Felicjanek 31-502 Kraków, ul. Kołłątaja 7 informuje o wyborze najkorzystniejszej oferty na rok 2013 na:

Dostawę mięsa świeżego I klasy i wędlin świeżych I gatunku

Zamówienie przeprowadzono w trybie przetargu nieograniczonego.


Liczba złożonych ofert: 2,
Liczba ofert odrzuconych: 0,
Liczba ofert zwróconych bez rozpatrywania: 0,
Liczba oferentów wykluczonych: 0


Ceny ofert:
Cena oferty nr 1: 54 966,98 zł brutto
Cena oferty nr 2: 52 178,44 zł brutto

Kryteria wyboru ofert:
Cena brutto zamówienia 100 % = 100 pkt

Wybrano ofertę nr 2.
Nazwa firmy:
Zakład Masarski „ZDRÓJ” Sp. J. Adam Gonciarz, Tomasz Gonciarz 33-300 Nowy Sącz, ul. Zdrojowa 25

Cena wybranej oferty:
52 178,44 zł brutto
(słownie: pięćdziesiąt dwa tysiące sto siedemdziesiąt osiem złotych 44/100)

Przewidywany termin zawarcia umowy to 31.12.2013 r.



Dziękujemy za wzięcie udziału w przetargu.


Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa świeżego I klasy oraz wędlin świeżych I gatunku.

16-12-2013

Ogłoszenie zamówienia o wartości mniejszej niż kwoty określone w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r.

Prawo Zamówień Publicznych

1. Zamawiający: Zgromadzenie Sióstr św. Feliksa z Kantalicjo, Prowincja Krakowska Kraków ul. Smoleńsk 6, 31-107 Kraków NIP: 676-20-02-124, Przedsiębiorstwo Podmiotu Leczniczego: Zakład Opiekuńczo Leczniczy prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Felicjanek, 31-502 Kraków, ul. Kołłątaja

2. Przedmiot zamówienia: dostawa mięsa świeżego I klasy i wędlin świeżych I gatunku

3. Termin wykonania zamówienia: sukcesywnie według pojedynczych zleceń od dnia 01.01.2014 r. do dnia 31.12.2014 r.

4. Zakres zamówienia:

Lp.

Nazwa

j.m.

Plan

2014 r.

1

Boczek wędzony chudy bez kości

kg

10

2

Filet z indyka surowy, świeży bez kości i bez skóry

kg

100

3

Filet z kurczaka surowy, świeży bez kości

kg

300

4

Filet z indyka wędzony

kg

80

5

Flaki wołowe oczyszczone pakowane próżniowo po 0,5 kg

kg

70

6

Kaszanka świeża w jelicie naturalnym

kg

30

7

Kiełbasa biała parzona

kg

50

8

Kiełbasa krakowska parzona

kg

90

9

Kiełbasa mielonka drobiowa bez chrząstek i mielonych kości

kg

80

10

Kiełbasa mielonka wieprzowa (lunschmit)bez chrząstek i mielonych kości

kg

80

11

Kiełbasa parówkowa wieprzowa

kg

70

12

Kiełbasa smaczek ala konserwa

kg

60

13

Kiełbasa szynkowa drobiowa

kg

60

14

Kiełbasa szynkowa wieprzowa

kg

60

15

Kiełbasa wiejska wołowo-wieprzowa

kg

20

16

Kiełbasa zwyczajna

kg

80

17

Mięso łopatka wieprzowa bez kości, bez tłuszczu i bez łat

kg

150

18

Mięso udziec z indyka bez skóry, bez kości i bez tłuszczu

kg

220

19

Mięso wołowe młode, świeże bez kości, bez tłuszczu i bez łat

kg

450

20

Mięso wołowe młode, świeże z kością, bez tłuszczu typu rozbef

kg

80

21

Mortadela wieprzowa bez chrząstek i bez mielonych kości

kg

60

22

Nogi wieprzowe

kg

20

23

Ogonówka wieprzowa bez tłuszczu

kg

60

24

Parówki cienkie drobiowe 'Indykpol" lub równoważne

kg

175

25

Parówki cienkie wieprzowe 'Indykpol" lub równoważne

kg

175

26

Pasztet drobiowy ciechanowski lub równoważny

kg

100

27

Pasztetowa drobiowa w naturalnym jelicie

kg

50

29

Polędwica sopocka wieprzowa bez tłuszczu

kg

120

30

Polędwica z kurczaka

kg

100

31

Porcja rosołowa drobiowa świeża

kg

160

32

Salceson z indyka bez skór, bez chrząstek

kg

30

33

Schab wieprzowy z kością, świeży, bez tłuszczu i błon

kg

130

34

Szynka drobiowa gotowana

kg

100

35

Szynka konserwowa drobiowa

kg

100

36

Szynka wiejska gotowana

kg

110

37

Szynka wieprzowa gotowana

kg

110

38

Udko z kurczaka świeże

kg

400

39

Wątróbka drobiowa oczyszczona

kg

50

5. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych i wariantowych.

6. Tryb postępowania: przetarg nieograniczony.

7. Sposób uzyskania SIWZ:

a) Forma elektroniczna: www.zolfelicjanki.pl

b) Na wniosek wykonawcy forma pisemna w siedzibie Zamawiającego - Przedsiębiorstwo Podmiotu Leczniczego: Zakład Opiekuńczo Leczniczy prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Felicjanek, 31-502 Kraków, ul. Kołłątaja 7, (za siwz w formie pisemnej Zamawiający nie pobiera opłaty).

8. Termin składania ofert 23.12.2013 r., do godz. 9:00

9. Miejsce składania ofert: Przedsiębiorstwo Podmiotu Leczniczego: Zakład Opiekuńczo Leczniczy prowadzony przez Zgromadzenia Sióstr Felicjanek, 31-502 Kraków, ul. Kołłątaja 7 w kancelarii Zakładu.

11. W postępowaniu mogą wziąć udział wykonawcy, którzy spełniają warunki udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22, ust 1 ustawy Pzp:

a. Spełniają warunek posiadania uprawnienia do wykonania działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania.

Warunek ten zostanie spełniony przez złożenie oświadczenia.

  1. Spełniają warunek posiadania niezbędnej wiedzy i doświadczenia

Warunek ten zostanie spełniony jeżeli wykaże się, że w ciągu ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie zostały wykonane lub wykonuje się co najmniej 3 dostawy odpowiadające swoim rodzajem i wartością dostawie oferowanej, z której każda trwa co najmniej 12 miesięcy w ramach jednego kontraktu.

  1. Spełniają warunek dysponowania odpowiednim potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia.

Warunek ten zostanie spełniony przez złożenie oświadczenia.

  1. Spełniają warunek sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia. Warunek ten zostanie spełniony przez złożenie oświadczenia.

10. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, co do których brak podstaw do wykluczenia z powodu nie spełniania warunków, o których mowa w art. 24 ustawy Pzp. W postępowaniu mogą wziąć udział wykonawcy, którzy nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia publicznego w okolicznościach o których mowa w art. 24 ust.1 ustawy Pzp.

W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia, każdy z warunków określonych w pkt. od a – d winien spełnić co najmniej jeden z tych wykonawców albo wszyscy ci wykonawcy wspólnie.

Warunek określony w punkcie 10 powinien spełniać każdy z wykonawców samodzielnie.

12. Wadium: Zamawiający nie wymaga wadium.

13. Kryteria oceny ofert:

cena brutto zamówienia 100 %

1% = 1 pkt

Oferty oceniane będą wg wzoru:

a) Wartość punktowa ceny wyliczana będzie w skali do 100 wg wzoru:

A = 100 x Amin / An

Amin - cena najniższa wśród oferowanych

An - cena badanej oferty

Oferta, która uzyska najwięcej punktów będzie uważana za ofertę ocenioną najwyżej i uznana za najkorzystniejszą dla Zamawiającego.

14 . Termin związania oferty: 30 dni.

 


   
 
   
Strona główna